Menu

Köszöntő

Nagy öröm számomra, hogy internetes barangolása során felkereste bemutatkozó oldalainkat és látogatóink sorában köszönthetjük Önt. Látogatása során részletes információt kaphat hangulatos településünk történelmi múltjáról, máig megmaradt értékeiről, önkormányzatunk munkájáról, kulturális életünkről, gazdaságunkról, szolgáltatásaink-ról, valamint mindazon eseményekről, érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Bízom abban, hogy ezeken az oldalakon kalandozva, kedvet kap ahhoz, hogy felkeressen bennünket, személyesen megismerje községünket és mindazt, melyekre büszkék vagyunk. Kívánjuk, hogy élményekben gazdag, kellemes napokat töltsön el páratlan természeti adottságokkal rendelkező településünkön.

Önkormányzatunk célja őrizni és gazdagítani a község értékeit, hogy Sávoly idegenforgalmi célponttá váljon a hazai és külföldi turisták számára egyaránt. Mindemellett törekszünk arra, hogy településünk nyugodt, egészséges, korszerű otthona legyen községünk polgárainak.

Kérem, barangoljon hát továbbra is kedvére honlapunkon, s kívánom, hogy e barangolás kellemes és hasznos perceket szerezzen.

Tisztelettel és barátsággal:


Bobek József István polgármester