Menu

Testvértelepülési ifjúsági nap

  • Írta: Pálfi Lászlóné

Sok-sok közös programmal, szórakozási lehetőséggel telt el a nap. A gyerekek ügyességi játékokkal, focizással, kézművesfoglalkozásokkal, rajzzal, kerékpározással, csocsózással, közös ebéddel, pingponggal, gólyalábbal, mókával töltötték a napot. Volt még vércukor és vérnyomás mérés, MeseFigurák előadás, táncház, tábortűz és szalonnasütés. Nagyon tartalmas és élményekben gazdag, vidám napot töltöttek együtt a két Sávoly gyermekei. 

Egész napos kirándulás a Zobori Kalandparkban

  • Írta: Pálfi Lászlóné

Csodálatos, élményekben gazdag napot töltöttünk a Zalaszabari Kalandparkban. Nagyon kellemes időben és szuper programokkal, játékokkal telt el a nap. 

Megérkeztek a vendéggyerekek

  • Írta: Pálfi Lászlóné

Megérkeztek hozzánk testvértelepülésünk, Füleksávoly gyermekei. Az első napokban ismerkedtünk, bejártuk Sávolyt és a környéket, kézműveskedtünk. Nagyon jó hangulatban, kellemesen teltek a napok. 

Meghívó

  • Írta: Pálfi Lászlóné

Várunk mindenkit szeretettel!

testverplakatkep

Csíkos Zokni Gála!

  • Írta: Pálfi Lászlóné

A Színház névadójának, Imre Sándornak a tiszteletére, megismerésére rendezi meg a társulat idén is a "Csíkos Zokni Gálát", melyet a Csíkos Zokni-Díj átadás zár. Műsoron: musicalek, bohózatok, revük.

Sok Szeretettel Várunk Mindenkit! 

39012087 1931552987144885 4059239381758640128 n

Újabb képek a Marótvölgyi csatorna munkálatairól

  • Írta: Pálfi Lászlóné

Ma elsétáltam a csatorna mentén és sikerült sok-sok képet csinálnom. Látszik, hogy ismét nagyon sokat haladt a munka. A geotextília lefektetése is és a meder alakítása is készül a napokban. Összesen 300 méternyi textíliát fektetnek le és erre helyezik rá a követ. Látszik a képeken, hogy a meder aljára és a meder oldalára is kerül a kőből.