Menu

Elkészült a temetői kiskapu

  • Írta: Pálfi Lászlóné

temetokapuÖrömmel értesítjük a lakosságot, hogy elkészült a parkoló felőli temetői kiskapu, amelyen most nincs lakat.

Sok éves probléma oldódott meg, hiszen az idős hozzátartozókat közelebb tudják vinni autóval, nem gyalog kell a parkolóból bemenni.

Tisztelettel és nyomatékosan kérünk mindenkit, aki igénybeveszi a bejárási lehetőséget, hogy amikor elmennek, zárja be maga után a kaput.

Ne legyen tárva-nyitva. 

Meghívó

  • Írta: Pálfi Lászlóné

gyereknapimeghivo

Megjelent a Sávolyi Hírmondó legfrissebb száma

  • Írta: Pálfi Lászlóné

Megjelent a Hírmondó legfrisebb száma, csütörtökön kiosztásra került a nyomtatott változat. Sajnálatos módon az elején lévő ajánlóba adminisztrációs hiba csúszott. A digitális, a honlapon lévő változat természetesen javított.  A képre kattintva megnyitható a Sávolyi Hírmondó 2020 júniusi száma.

2020juniusikiskep

Sikeres volt a börze a kultúrban

  • Írta: Pálfi Lászlóné

A szerdai börze is nagyon jól sikerült, sokan eljöttek körülnézni, választani. Sok-sok gyerek ruha, felnőtt ruhák, cipők, játékok, konyhai használati tárgyak közül lehetett válogatni. Minden felajánlónak nagyon szépen köszönjük a sok adományt, amivel hozzájárult a börze sikeréhez.

borze02

borze01

Délutántól estig a könyvtárban

  • Írta: Pálfi Lászlóné

Jól sikerültek a hosszabbított nyitvatartású napok a könyvtárban. A gyerekek játszottak, beszélgettek, zenét hallgattak, könyvet kölcsönöztek. Kézműveskedtünk is: készültek karkötők, asztali díszek. Tanulgattuk a horgolás és makramécsomózás alapjait. Sokrétű és színes volt ez a két délután.

A következő alkalmak július 29-én és augusztus 5-én lesznek, amikor 13 órától várok minden érdeklődő gyereket és szülőt is a könyvtárba!

delutaniak04

delutaniak01

Értesítés szúnyoggyérítésről

  • Írta: Pálfi Lászlóné

savoly cimereÉrtesítjük a lakosságot,

hogy 2020. július 15-én

várhatóan 18 órától

szúnyoggyérítés  lesz a községben.