Menu

Az általános iskolás gyerekek voltak a vendégeink

  • Írta: Pálfi Lászlóné

Vendégül láttuk az általános iskola alsótagozatos gyermekeinek egy csoportját az Agroturisztikai Központban. A héten iskolai táborban vesznek részt a gyerekek és a program keretében megnézték a helytörténeti kiállításunkat. Örömmel kalauzoltam őket, meséltem nekik, amit a gyerekek érdeklődve fogadtak. A látogatás végén mindenkit megajándékoztunk egy könyvjelzővel. Szívesen látnánk tanévben is az iskolai csoportokat a könyvtárban, a múzeumunkban. Örülünk, hogy a mostani programunkkal hozzá tudtunk járulni a táboroztatás, a pályázat sikeréhez.

Látogatás a Levendulafarmon

  • Írta: Pálfi Lászlóné

Maroknyi csapatunk lelkesen indult útnak a Szőkedencsi Levendulafarmra. Kellemes időben, kényelmes tempóban kerékpároztunk. A farmra érve megcsodáltuk a gyönyörű levendulast, a lila ágyásokat, a rengeteg szálldosó pillangót. Feltöltődve a látványtól és az illattól fogyasztottuk el a tízórainkat. Kellemesen elfáradva értünk haza.

„Óz, a nagy varázsló” a Színházban

  • Írta: Pálfi Lászlóné

Az évad utolsó gyerek előadását tekinthettük meg az Imre Sándor Szeretetszínház előadásában kedden. Délelőtt az ovisok és az alsó tagozatosok, délután a felsősök izgulhatták végig „Óz, a nagy varázsló" történetét. A társulattól a már megszokott magas színvonalú színészi játékot láthattunk, ami nagyon tetszett a lelkes nézőközönségnek, akik időnként be is kapcsolódhattak a történetbe. Külső helyszíneken forgatott jelenetek is színesítették a mesét, melyben Lara kutya is szerephez juthatott. Köszönjük a társulat minden tagjának, hogy ebben az évben is jobbnál jobb előadásokkal szórakoztattak bennünket. Kíváncsian várjuk a következő évadot!                                             Csordásné Tamás Ildikó

Gyereknapi kavalkád az óvodában

  • Írta: Pálfi Lászlóné

A ma délelőtt a felhőtlen szórakozás, a sok-sok kacagás ideje volt az óvodában. Ma  tartották meg a gyermek napi programokat. Sok szülő is eljött, hogy a gyerekeivel együtt élvezze a vidám feladatokat, a nevetős együttlétet. A gyerekek elfáradva, élményekkel gazdagodva mentek ebédelni és mindenkinek jól esett a délutáni alvás. 

Ciklámenek készültek

  • Írta: Pálfi Lászlóné

A keddi foglalkozáson folytattuk a virágok készítését. Csodáltosan szép ciklámenek készültek a harisnyából. Mindenki nagyon ügyes volt és élvezettel, örömmel készítette el a virágot. Koltai-Tóth Andrea mindenkinek hozott saját készítésű kaspót, amibe beletehettük a kész ciklámeneket. Köszönjük. Köszönjük Novotny Zoltánné Edinának is, hogy ismételten időt és energiát szánt ránk és eljött hozzánk. Reméljük, hogy lesz még alkalmunk találkozni!