Menu

Marcali Város Önkormányzata, Sávoly Község Önkormányzata és a Marcali Közös Önkormányzati Hivatal ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA

  • Írta: Pálfi Lászlóné

Marcali Város Önkormányzata, Sávoly Község Önkormányzata (a továbbiakban:
Önkormányzatok) és a Marcali Közös Önkormányzati Hivatal (a továbbiakban: Hivatal)
működésük során a folyamatban lévő ügyekkel kapcsolatban jogszabályban meghatározott
feladat-és hatásköreikkel összefüggésben, valamint más jogalapon (pl. szerződés) személyes
adatokat kezelnek.
Bővebb tájékoztató innen letölthető.

Szemetelés az Agroturisztikai Központnál

  • Írta: Pálfi Lászlóné

Mindenki tisztában van vele, hogy az Agro teraszán a szabad wifi miatt van kihelyezve az asztal és a padok, hogy lehessen kényelmesen üldögélni, netezni, vagy akár csak beszélgetni. Már többször előfordult az elmúlt hetekben, mint ahogy ma is, hogy teleszórva szeméttel, szotyival hagyták itt a terepet az itt üldögélők. Öt méterre van a kuka, és a csikktartó is. Nem hiszem, hogy nagy megerőltetés lenne beledobni a feleslegessé vált papírt, csikket. A meglévő értékeinkre miért nem tudunk vigyázni? Miért kell ennek újra és újra megtörténni? Kérek mindenkit, hogy vigyázzunk a környezetünk tisztaságára, épségére. Nem csak a saját vagyonunkat kell védeni, hanem a közös tereinket, értékeinket is. Mindenkinek az a jó, ha kellemesen és jól érezve magát tudja eltölteni a szabadidejét!

Szóljunk rá nyugodtan és lelkiismeret furdalás nélkül a rendetlenkedő gyerekre, vagy felnőttre!

Ne szemeteljünk, hagyjuk magunk után tisztaságot!


Programok az Agroturisztikai Központban

  • Írta: Pálfi Lászlóné

A 2018-as év hátralevő részében még sok program és kikapcsolódási lehetőség várja a lakosságot az Agroturisztikai Központban. A képre kattintva megnézhetik a részletes tervet. Meglepetés programjaink is lesznek, amiről majd külön értesítjük az érdeklődőket. Várunk mindenkit, kicsit és nagyot, hogy töltse velünk kellemesen a szabadidejét!

programokkiskep2018

Változott a könyvtár nyitva tartása

  • Írta: Pálfi Lászlóné

Értesítjük olvasóinkat és az érdeklődő lakosságot, hogy hosszabb nyitvatartási idővel várjuk a hozzánk betérőket!

nyitvatartas

Elültették a közterekre az árvácskát

  • Írta: Pálfi Lászlóné

Mint ahogy az évek óta történik ilyenkor október közepén, most is kiültették az árvácskákat a közterekre. Nagyon szép virágokat hoztak, reméljük, hogy megerednek, megmaradnak és egész tavaszig diszítik majd a falut.

Zenés előadás az óvodában

  • Írta: Pálfi Lászlóné

Könyvheti programjaink sorában ma a Hangoló Zenés Gyermekszínház előadását néztük meg. Az előadás az Óvodában került megrendezésre és az alsótagozatos gyerekek is részt vettek a programon. Nagyon jól érezték magukat a gyerekek, vidám és interaktív volt a műsor. Köszönjük a remek előadást!

A kreatív napunkon horgoltunk a könyvtárban

  • Írta: Pálfi Lászlóné

A könyvheti kreatív napunkon horgolni tanultunk. Ménesi Ernőné Erzsi segített az érdeklődőknek, hogy készítsenek egy egy egyszerű darabot. A képeken profi munkák is láthatók, nagyon szép függönyök és faliképek. Lesz még foglalkozás, október 18-án 17 órakor várjuk még az érdeklődőket a foglalkozáson!