Menu

Halloweeni képek készültek

  • Írta: Pálfi Lászlóné

A mai foglalkozáson halloweenre hangolódtunk, aranyos szellemes és denevéres képeket lehetett készíteni.

Ismét csodálatos alkotások születtek

  • Írta: Pálfi Lászlóné

Folytatódott a nejlon virág készítésének tanulása. A mesterünk, Novotny Zoltánné Edina vezetésével tölcsér orchideák készültek. Minden érdeklődő nagyon lelkes volt és igyekezett minél ügyesebben elkészíteni a virágot. A következő alkalom november 8-án lesz, várunk akkor is minden tanulni vágyó érdeklődőt!

Kiültették a közterekre az árvácskát

  • Írta: Pálfi Lászlóné

A hagyományokhoz híven elültették az árvácskákat az Önkormányzat dolgozói a köztereken. Nagyon szépen megüdültek. A képeken látszik hogy a Posta előtti virágágyást valami, vagy valaki teljesen feldúlta és kifötörte a virágokat. Látszik kutya nyom is és ember nyom is. Nem értem az ilyen magatartást. Miért kell tönkre tenni és megrongálni azt, amivel diszítjük és szebbé tesszük a környezetünket? Ha kutya volt, akkor hol volt a gazdája? Végső soron mindenképpen mi emberek vagyunk a felelősek! Már többször írtam rongálásról, és elszomorító, hogy mindig elő kell hozakodni ezzel a témával!

Ebzárlat

  • Írta: Pálfi Lászlóné

ebzarlat

Lúdas Matyi Sávolyon

  • Írta: Pálfi Lászlóné

Ma az Imre Sándor Szeretetszínház előadásában tekinthették meg a gyerekek a Lúdas Matyi című darabot. Ez volt az első gyermekbérletes előadás a 2017/18-as szezonból. A közönség annyira élvezte a játékot, hogy többször is visszatapsolták a szereplőket.  Ebben a darabban három sávolyi gyerek is szerepet kapott: Üst Lili, Üst Fanni és Csordás Márkó. Reméljük, még sokszor láthatjuk őket fellépni.

 

Nylon virágok készültek

  • Írta: Pálfi Lászlóné

Szerdán megtartottuk az ősz első felnőtt foglalkozását, amelyen nylonból készítettünk virágokat. Mindenki nagyon élvezte. A következő alkalom időpontja még egyeztetés alatt van.