Új nyomvonalon az elektromos vezeték

A mai áramszünet oka a korszerűbb vezeték kiépítési munkálatai voltak. Az új nyomvonal követi a Sávoly község rendezési tervében szereplő elkerülő út nyomvonalát. Az időjárás nem kedvez a munkálatoknak, de a szakemberek elmondták, hogy a lakosság folyamatos áramellátásának érdekében igyekeznek minél előbb elvégezni a kitűzött munkálatokat, tartani a tervezett ütemezést.

További képek!

Foglalkozás a könyvtárban

Nagyon sok résztvevővel ma adventi koszorúkat és ajtódíszeket készítettünk a könyvtárban. Örültem, hogy ilyen sok gyerek és szülő eljött ma, mindenki nagyon ügyes volt és jól érezte magát.

További képek!

Sikeres könyvvásár

Ma a leselejtezett könyvekből volt vásár a könyvtárban. Sok érdeklődő volt, és senki nem távozott üres kézzel. Mindenki megtalálta az érdeklődésének megfelelő könyveket. A bejött pénzből új könyvek kerülnek vásárlásra.

További képek!

Kirándulás Veszprémbe

Október 29-én, szombaton a Veszprémi Állatkertben voltunk a gyerekklub tagjaival. 31 gyerek és kilenc felnőtt részvételével egész napos kiránduláson jártuk be az állatkert minden "zegét-zugát". A majomház, az állatsimogató, a játszóház, mind-mind felejthetetlen élmény volt! Nagyon jól éreztük magunkat.

További képek!