2. nyílt nap a Balatonringen

Ma is sokan látogattak ki a Balatonring területére, hogy quaddal végig mehessenek a pályán. Helikopteres sétarepülés is volt, többen éltek a lehetőséggel, és kipróbálták. Én is repültem, köszönöm a feledhetetlen élményt a HeliPest ügyvezetőjének, Pacsay Ritának.

További képek!

H a t á r o z a t

A Helyi Választási Iroda Vezetője a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásáról szóló 2010. évi L. törvény (a továbbiakban Övjt.) 4. § b) pontja alapján megállapítja, hogy Sávoly településen a 2010. évi önkormányzati képviselők választásán a megválasztható önkormányzati képviselőinek száma: 4 fő.

Tovább!

Köszönet

A Sávolyi Fesztivál sikeres rendezvény volt! Köszönöm mindenkinek, aki tevékenyen részt vett a szervezésben, a megrendezésben, és energiáját, munkáját, idejét nem kímélve hozzájárult a nap sikeres lebonyolításához!

Bobek József István polgár mester

Sávolyi Fesztivál

Örömmel írom, hogy a második falunapunk, a Sávolyi Fesztivál nagyon jól sikerült! A változatos és szórakoztató programok, a finom ennivaló, a vendégszerető házigazdák, mind-mind a nap sikerét garantálták. Nagyon sok látogató, érdeklődő volt. Mindenki megtalálta az érdeklődésének, korának megfelelő programot.

További képek!

Dunai hajózás

Az általános iskolás gyerekek egy csoportja Szigetszentmárton táborozik ezen a héten. Kedden Bobek József István polgármester úr meglátogatta a csapatot és dunai hajókázást szervezett nekik. Az Osváth Roli által készített képeken látszik, hogy nagyon élvezték a programot a gyerekek.

További képek!