Rakottyai helyzetjelentés

Az elmúlt napokban az Önkormányzat dolgozói megtisztították és rendbetették a Rakottya melletti fás területet. A kátyúkat is kitisztították és beöntötték betonnal. Ezáltal kellemesebb és balesetmentesebb lett azon a szakaszon a közlekedés.

További képek!

Menyből a pokolba …. ???

Interjú Bobek Józseffel, Sávoly község Polgármesterével ...

Bevezetés … amikor az interjút telefonon egyeztettük, a Polgármester Úr jelezte, Budapesten van elfoglaltsága - egyik Tv –ből a másikba hívták interjúra – ezért kérte írjam le kérdéseimet, és írásban megválaszolja, ezt az interjút olvashatják most Önök!

Egy rövid hír a MTI –től, és alapvetően megváltozott egy település jövőképe… Jól gondolom? Gyakran találkoztam Önnel, többször jártunk közösen az épülő pályán. Ön hívott el, hogy lássuk és dokumentáljam, amikor a „csík” körbeért. (Itt azért megjegyzem, az elmúlt időben nem láttam egyetlen korrekt, a valóságos állapotot visszatükröző fotót sem, miszerint 170 000 tonna kő beépítésével, és a nézőket kiszolgáló lelátó-dombokkal az előkészítő munkáknak jelentős része elkészült.) Emlékszem az elmúlt év őszén azt mondta nekem: „ … Zoltán, ha elkezdik hordani a követ, akkor nem lesz baj” az akkori bizonytalanságok okán, feltett „pesszimista” kérdésemre válaszolva. Itt van a kő … 6800 teherautó fuvar az észak-balatoni kőbányákból … nem tudom megállni, de hozzáteszem … ezek szerint van út a Balatonringhez …. No, de nem rám és a véleményemre kíváncsiak az olvasóink … Kérem, foglalja össze az elmúlt néhányhét történéseit pályaügyben.

Tovább a Marcali Portálra!