Magyarország valamennyi Polgármesterének!!
Eljött az aláírásgyűjtés ideje !!

Kedves Kollégák!

Sávoly Község Polgármestere vagyok. Biztos hallottátok a médiában, hogy aláírásgyűjtést szervezek a Balatonringért! Magyarország összes Polgármesterét felkérem, hogy támogassa Ügyünket! Az Ország és mindannyiunk érdeke a Beruházás magvalósulása! Köszönöm az eddigi visszaigazolásotokat!

A felröppent ellentmondó hírek tisztázása érdekében Honlapunkon, megtalálható a Balatonring kommünikéje, amely tárgyilagosan leírja a Beruházás finanszírozásának vitatott kérdéseit!

Mellékletben küldöm az ALÁÍRÁSGYŰJTŐ ÍVET pdf formátumban. Kérlek kinyomtatást követően hitelesíttessétek a Jegyzőtökkel, és értelemszerűen kitöltve írassátok alá azokkal a polgáraitokkal, akik támogatják ügyünket! Kérlek minél szélesebb körben hirdessétek a BALATONRING megépítésének fontosságát!

Majd ezt követően küldjétek vissza a korj.savoly@gylcomp.hu, vagy a jbobek@savoly.hu –ra scanelten, vagy faxon + 36 85 420-022, majd postán is. Címünk: Sávoly Község Önkormányzata, 8732. Sávoly, Petőfi u.14. Azoknál a településeknél, ahol létszámukból adódóan, sok aláírásgyűjtő ív

kerül kitöltésre, kérlek Benneteket hetente jutassátok vissza, hogy folyamatosan fel tudjuk dolgozni a visszaküldött íveket!

Célunk az 1 MILLIÓ aláírás összegyűjtése !!!! Előre is köszönöm segítő közreműködéseteket!

Kérlek, hirdessétek ismerős Polgármesteri körötökben az egész Országban az Ügyünk jelentőségét!

Köszönettel:

Bobek József István
Sávoly Község Polgármestere

MVTV Interjú - 2010. március 5.


  Hatástanulmány és szerződés ... Marcali Városi Televízió

Sajtótájékoztató a MotoGP pálya ügyében

Ma délelőtt 11.30 órakor Dr. Suchmann Tamás a Balatoni Fejlesztési Tanács elnöke, a Moto GP pálya kormánybiztosa és Bobek József István Sávoly község polgármestere sajtótájékoztatót tartottak. Suchmann úr elmondta, hogy jelenleg a beruházással kapcsolatos szerződések végleges formába öntése folyik, annak érdekében, hogy a szerződéskötések és maga a beruházás is szakszerű és jogszerű legyen. Elmondta még, hogy néhány órán belül nyilvánosságra hozzák a KPGM Tanácsadói Kft. tanulmányát a Balatonring építésével kapcsolatban. A kormánybiztos arról is beszélt, hogy a Balatonring építésében érintett felek - nagy valószínűséggel - március 10-ig aláírják a hitelszerződést. Amennyiben március 10-ig nem írják alá a szerződést a felek, úgy idén nem lehet megrendezni a MotoGP futamot. Bobek József István polgármester beszélt az országos aláírásgyűjtésről a pálya felépítésének érdekében. Mint elmondta, már 170 polgármester és önkormányzat támogatta a kezdeményezést, és egyre többen vannak, akik aláírásukkal a pálya felépítése mellett állnak. Az aláírások gyűjtését egészen addig folytatják, amíg 1 millió szignót nem gyűjtenek össze.

Megkezdődtek a szennyvízrákötések

Ma reggel a befektetők által megbízott alvállalkozó cég, a CSAT-ÚT Közműépítő és Útépítő Kft. megkezdte a rákötéseket a szennyvízrendszerre. Mint azt már az Önkormányzati tájékoztatóban olvashatták, ez azt jelenti, hogy ezeknek a munkálatoknak a költségét is átvállalta a SEDESA, így a lakosság részére teljesen ingyenes a rákötés és ahol szükséges, a gépi földmunka. Az egyik brigád a Kossuth utcában Kovács Lászlónál, a másik munkacsapat a Szabadság utcában Gáspár Ferencnél kezdte a mai napot. Az elkövetkező napokban folyamatosan dolgoznak a községben, a tulajdonosokkal egyeztetve mennek egy-egy házhoz. A bekötéseket nyitott árok mellett, az üzemeltető Aquazala Kft. munkatársa ellenőrzi, s végzi el az adminisztrációs tevékenységet.

További képek!