Megérkezett a gyerekek által várva várt hó

A ma reggelre leesett helyenként 5-10 centis hó lelassította a közlekedést. Késéssel, de azért bejöttek a buszok. A szél is nehezíti a hó eltakarítását. A községben az Önkormányzat munkásai letakarítják a járdákat és a közterületeket.Csatornázás ...

Utolsó szakaszához érkezett a szennyvízlefektetés a községben. Egyben legnehezebb szakasz is, mert az időjárás és a talajvíz miatt rengeteg plusz munkát kell végezni a munkásoknak. A közlekedésben nem ritka most a 10 perces várakozás sem, ugyanis teljes forgalmi zár mellett tudják csak végezni a munkájukat. Köszönjük a lakosság és az erre közlekedők türelmét és pozitív hozzáállását.

További képek!Csatornázás ...

Az iskola elé is elérkeztek a szennyvízlefektető munkások. A munkálatok megnehezítik a közlekedést, az úttesten való átkelést. Kérünk minden érintettet, gyerekeket és szülőket, hogy körültekintően és nagyon alaposan körülnézve közlekedjenek. A csúszós, sáros út, a mély gödrök rendkívül balesetveszélyesek ezért nagyon kell vigyázni. Mindenkinek köszönjük a türelmét és a megértését.

További képek!


Imádok férjhez menni ...

Január 20-án a Kalocsai Színház vendégszereplésében az Imádok férjhez menni című zenés vígjátékot néztük meg a Marcali Kultúrális Központban. 17-en voltunk Sávolyról. Sokat nevettünk és sokat tapsoltunk, egyszóval jól éreztük magunkat.

További képek!


90 év ...

Szarka József, községünk legidősebb férfi lakosa január 3-án töltötte be a 90. életévét. Sok szeretettel gratulálunk neki és további jó egészséget, örömteli hétköznapokat kívánunk Józsi bácsinak.


MotoGP Sportbírói tanfolyam ...

A BR Organisation Kft. a Magyar Motorsport Szövetség (MAMS) Sportbírói Bizottságával együttműködve sportbírói tanfolyamot szervez a 2009. szeptember 20.-án a Balatonringen lebonyolításra kerülő MotoGP Magyar Nagydíj sportszakmai feladatainak ellátására. Részletek és a jalentkezési lap!A szenyvízről ...

Folytatódik a szennyvíz hálózat építése a községben. A hideg idő megnehezíti a munkások dolgát, de így is tartható a határidő. A templom előtti kereszteződésben a több mint négy méteres mélység miatt (ide aknát tesznek le) több napon keresztül dolgoznak, lassítva itt a közlekedést. A másik két helyen is ( a Szabadság utca vége és a Kossuth utca középső szakasza) nehezíti a munkát a talajvíz is és a fagy is. Mndezek ellenére látszik, hogy napról napra haladnak a munkával. További képek!