Sikeres szerepelés Marcaliban ...

A Talentum Művészeti Iskolában koncertet adtak az ott tanuló gyerekek. Két sávolyi tanuló, Schmid Stephanie és Hegedüs Szabina furulyáztak. Tóth Bence pedig a rajzpályázaton szerepelt sikeresen.Karácsonyi koncert Sávolyon ...

Sávoly község Templomában, hagyományosan megtartották a Balatonkeresztúri Bárdos Lajos Női és Férfi Kar, Karácsonyi Koncertjét. A műsorban közreműködtek a a Balatonmáriafürdői Betlehemesek, a helyi iskola és óvoda gyermekei. Továbbá a Talentum Alapfokú Művészeti Iskola Furulya tagozatának sávolyi tanulói.

További képek!


Megérkezett a Mikulás!!! ...

Sávolyra ma délután fél ötkor megérkezett a Mikulás. A gyerekek nagy izgalommal várták, sok-sok verssel és énekkel készültek a találkozásra. A Mikulás bácsi megköszönte a kedves köszöntőt és minden kisgyereknek átadott egy-egy csokoládéval, cukorkával teli csomagot. Azt is megígérte, hogy jövőre is eljön. Szeretettel várjuk.

További képek!


Adventi készülődés ...

November 29-én foglalkozás volt a sávolyi gyerekeknek a könyvtárban. Az adventi készülődés jegyében ajtódíszek és adventi koszorúk készültek. A gyerekek ismét nagyon ügyesek voltak és szép díszek készültek.

További képek!


Kistérségi prózamondó verseny ...

A Noszlopy Gáspár Általános és Alapfokú Művészetoktatási Iskola körzeti anyanyelvi és prózamondó versenyt rendezett november 28-án. A prózamondó versenyen iskolánkat három tanuló képviselte. Az ötödik osztályból Bekk Lilla, a hatodik osztályból Köcski Helga és a hetedik osztályból Kovács Petra vett részt a megmérettetésen. Mindhárman kiválóan helytálltak. Kovács Petra 2. helyezést ért el.